Om oss

Sedan 2006 har vi drivit en pizzeria i Midsommarkransen. Vi är ärliga nog att säga att vi inte är bland de främsta i Stockholm. Vår inredning och atmosfär anses ändå vara anständig, särskilt med tanke på att vi är en förortspizzeria. De flesta av vårt personal är trevliga, även om de inte alltid talar svenska flytande. Ibland, på kvällarna, kan vi försöka övertala våra gäster att prova Trocadero, även om det kan vara påträngande.

Vi har, tyvärr, haft några misstag där gästerna vid avhämtning fått fel mat eller där vi har glömt att inkludera tillbehör. Men för de flesta av våra gäster upprätthåller vi en bra standard och en jämn kvalitet på våra rätter, och de tycker om vår mat. Vi anstränger oss alltid för att göra våra gäster nöjda, även om vi inte alltid lyckas till fullo. Trots våra insatser kan vi inte alltid garantera att allt blir perfekt.

Det är viktigt att notera att vi inte erbjuder lunchpaket med dryck och kaffe inkluderat, vilket kan göra att vissa anser att våra priser är något högre jämfört med andra pizza ställen. Tidigare hade vi ett lunchpaket, men det lockade inte fler gäster till oss.

Om ni funderar på att besöka oss bör ni ha rimliga förväntningar. Ibland kan det vara värt besväret att komma till Tellus Pizza. Vi ser fram emot att välkomna er och göra vårt bästa för att ge Er en trevlig matupplevelse.

Med vänliga hälsningar