Vattenledningsvägen  57 MidsommarkransenTel: 08 -645 58 20
Facebook

Välkommen  - den bästa pizzerian på Vattenledningsvägen

Vi är stolta över att erbjuda en mångsidig meny med något för alla smaker. Oavsett om du är sugen på en klassisk Margerita eller vill prova något lite mer vågat som vår Bananpizza med skinka och curry, så har vi något för dig.

För de som älskar kött har vi Azteca med skinka, jalapeño och tacosås, eller kanske Acapulco med saftigt oxfilé och kryddig jalapeño. För de som föredrar skaldjur och fisk har vi alternativ som Spaghetti Frutti di Mare med scampi, räkor och grönskalsmusslor, eller Venedig med avokado, soltorkade tomater och krämig chevré.

För våra vegetariska vänner erbjuder vi ett brett utbud av alternativ, från en enkel Vegetariana med champinjoner till den lyxiga Vegetarisk Special med aubergine, soltorkade tomater Dessutom erbjuder vi veganska pizzor och pastarätter för att tillgodose alla dietbehov.

Men vi erbjuder inte bara pizzor och pasta. Våra sallader är fräscha och smakrika, och du kan välja att få dem som salladsrullar om du vill ha något lätt att ta med. Vi har även kebabsallader, falafelrullar och saftiga hamburgare för de som vill variera sig.