Kontakta oss

Vattenledningsv. 57, Midsommarkransen

(Mittemot Tellus Bio)


info@telluspizza.com

08 -645 58 20

Öppettider: Måndag - Söndag 10:30 - 21:30

Välkommen till vår restaurang, din smakresa till Italien och Mexiko i varje tugga!

Vi är stolta över att erbjuda en mångsidig meny med något för alla smaker. Oavsett om du är sugen på en klassisk Margerita eller vill prova något lite mer vågat som vår Bananpizza med skinka och curry, så har vi något för dig. Vår filosofi är att erbjuda en upplevelse som går utöver det vanliga, och det ser du tydligt i vårt utbud av både traditionella och innovativa pizzor.

För de som älskar kött har vi Azteca med skinka, jalapeño och tacosås, eller kanske Acapulco med saftigt oxfilé och kryddig jalapeño. För de som föredrar skaldjur och fisk har vi alternativ som Spaghetti Frutti di Mare med scampi, räkor och grönsaksskal, eller Venedig med avokado, soltorkade tomater och krämig chevré.

För våra vegetariska vänner erbjuder vi ett brett utbud av alternativ, från en enkel Vegetariana med champinjoner och oliver till den lyxiga Vegetarisk Special med aubergine, soltorkade tomater och kalamataoliver. Dessutom erbjuder vi veganska pizzor och pastarätter för att tillgodose alla dietbehov.

Men vi erbjuder inte bara pizzor och pasta. Våra sallader är fräscha och smakrika, och du kan välja att få dem som salladsrullar om du vill ha något lätt att ta med. Vi har även kebabsallader, falafelrullar och saftiga hamburgare för de som vill variera sig.

Oavsett vad du väljer från vår meny kan du vara säker på att få en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi använder enbart de bästa ingredienserna och vår passion för matlagning skiner igenom i varje rätt vi serverar.

Så varför vänta? Njut av fantastisk mat hos oss!